Brigadesamlingen som tidligere var udstillet ved Hjemmeværnsmuseet i Frøslevlejren, er i dag overdraget til det statsanerkendte Vardemuseerne og herunder Panser og Artillerimuseet i Oksbøl.

https://mindelunden.dk/ – Mindelunden – Mindekirkegården for Danmarks frihedskamp 1940-1945 – Her findes bl.a. Soldatermindesmærket, som også omfatter Den Danske Brigade.

https://modstand.natmus.dk/ – Modstandsdatabasen, hvor man kan søge på medlemmer af Den Danske Brigade. Herunder kan man finde frem til relevante arkiver i Rigsarkivet, som også omhandler Brigadens historie.

https://natmus.dk/museer-og-slotte/krigsmuseet/ – Krigsmuseet – 500 års dansk krigshistorie fra riddere i skinnende rustninger til droner og støvede geværer i Afghanistan.

https://www.kystmuseet.dk – Kystmuseet / Nordjyllands Kystmuseum er Frederikshavn kommunes kulturhistoriske museum for nyere tid. Museet består af fire udstillinger i Frederikshavn Kommune i det nordligste Jylland: Skagen, Bangsbo Museum, Bangsbo Fort og i Sæby. Nordjyllands Kystmuseum varetager desuden formidlingen af krudttårnet og driver også tre lokalhistoriske arkiver.

https://langelandsfortet.dk/ – Koldkrigsmuseum Langelandsfort – På Langelands sydspids, blev Langelandsfort opført i begyndelsen af 1950’erne og udstyret med fire 150 mm kanoner, luftværnsstillinger og underjordiske bunkers. Herfra holdt danskerne øje med Warszawa-pagtens fly- og flådeaktiviteter i den vestlige del af Østersøen og Storebælt.

https://forsvarsmuseum.dk/ – Aalborgs Forsvars- og Garnisonsmuseum – Kæmpehangar fra 2. Verdenskrig er rammen om det danske totalforsvars historie. I Danmarks største garnisonsby findes det eneste museum, som viser udstillinger fra alle grene af det danske totalforsvar. Museet har desuden omfattende udstillinger om besættelsestiden 1940 – 1945.

https://milmus.dk/ – På Fyns Militærhistoriske Museum kan du dykke ned i den fynske krigshistorie, historien om de fynske soldater, den fynske modstandsbevægelse og det fynske hjemmeværn. Historien om den fynske militærindsats bliver fortalt gennem udstillinger med originale genstande som uniformer, dagbøger, våben, fotos og film. Oveni dette er der også en tank og anti-tank stål blokader på pladsen. Du kan udforske to temaer med særligt fokus; det fynske livregiment og den tyske besættelse. 

https://silkeborgbunkermuseum.dk/ – På Silkeborg Bunkermuseum kan du komme helt tæt på det tyske militærs hovedkvarter, som det var på Badet fra 1943-1945. Også flygtningeperioden med de tyske flygtninge fra Østpreussen fra juni 1945 – maj 1947 bliver her gengivet, og historien er tæt og omfattende, bl.a. med 25 bunkere godt gemt i skoven midt i Silkeborg.

https://nordjyskemuseer.dk/u/regan-vest/ – Koldkrigsmuseet REGAN Vest Hovedattraktionen er bunkeranlægget REGAN Vest, der ligger skjult 60 meter under en kridtbakke og blev opført i al hemmelighed i 1960’erne. Det skulle huse regering, embedsmænd samt den siddende regent i tilfælde af en atomkrig – i alt ca. 350 personer. Bunkeren står uberørt og er fuldt møbleret med alt originalt interiør intakt.

https://hjemmevaernsmuseet.dk/ – Hjemmeværnsmuseet i Frøslevlejren viser dig gennem skiftende udstillinger historien om Hjemmeværnet i Danmark siden 1936 og til nu.

https://bunkermuseumhanstholm.dk – Museumscenter Hanstholm er et museum omhandlende 2. Verdenskrig. Museet består af 3 dele: En 2500 m² stor kanonbunker (nr. 3 á 4), en 1000 m² stor museumsbygning og et frilandsmuseum på 20 hektar, med ca. 25 åbne bunkere og en 1,2 km lang fungerende smalsporet 60 cm jernbane.